Agenda

Drachten. Spreekuur Testament en Uitvaart in bieb Drachten
Donderdag 17 Juni 2021, 15:00 - 16:30

testamentVroeg of laat krijgt iedereen te maken met het overlijden van een dierbare en het regelen van een uitvaart. Daarom houdt de Bibliotheek Drachten op donderdag 20 mei en donderdag 17 juni van 15.00 tot 16.30 uur een spreekuur over het onderwerp Testament en Uitvaart.

De aanmeldingen zijn vanaf nu geopend. Familieleden kampen vaak met lastige vragen. Wat kost een uitvaart? Hoe zit het met erfrecht? En wat is nog meer belangrijk om rekening mee te houden? Uitvaartbegeleider Iepie Lindeboom en notaris Anna de Vries geven antwoord op alle vragen rondom het testament en de uitvaart.

Het spreekuur is gratis te bezoeken en wordt gehouden in de Bibliotheek Drachten. In verband met een beperkt aantal plaatsen voor beide spreekuren, is aanmelden wel noodzakelijk. Dit kan via het kopje ‘Agenda’ op de website bibliotheekdrachten.nl of bij de klantenservice van de bibliotheek.

Locatie Bibliotheek Drachten

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief