×

Opmerking

Dit evenement is gewijzigd - dit komt nu het meest in de buurt van de datum waar u op zocht

Agenda

TV. NPO 2. Ik mis je
Zaterdag 18 Mei 2019, 18:10

kaarsOp www.ikmisje.tv kan iedereen terecht die een naaste is verloren. Ik mis je wil een plek bieden om je herinneringen te delen en je gevoelens ruimte en plaats geven.

Vanuit verschillende invalshoeken rouw en verlies wordt geprobeerd het bespreekbaar te maken. Bijvoorbeeld door deskundigen die achtergrondinformatie over rouwen uitleggen, of door mensen aan het woord te laten die zelf iemand hebben verloren.

Ik mis je is een platform van de Evangelische Omroep. De EO vindt het waardevol om, in het verlengde van tv-programma’s als Ik mis je (Bakkie Troost) en De kist ook een omgeving te maken waar je herinneringen voor langere tijd kunt delen en waarbij je andere mensen kunt ontmoeten.

Zowel het tv-programma als de website wil een brede doelgroep, zowel christelijk als niet-christelijk aanspreken. Daarom hebben sommige ervaringsverhalen een christelijke signatuur. Maar als je daar niks mee hebt zijn er genoeg andere artikelen die je verder kunnen helpen.

 

Locatie TV Nederland 2

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.