Persbericht
Natuurbegraafplaats Geemsterloo

De 12 finalisten van de NHN Business Awards stonden afgelopen donderdag, 25 november, tijdens de spannende finale op het podium van de Cultuurkoepel in Heiloo, om met hun finalepitch het laatste rapportcijfer van de jury binnen te halen.

En wat een prachtige finale was het. Iedereen had er zin in en kwam op zijn of haar mooist in galajurk en black tie. Het was ons eerste middaggala, maar zodra iedereen binnen was in de sfeervol verlichte Cultuurkoepel, was iedereen snel vergeten dat het nog middag was.

Uiteraard zijn onze finalisten allemaal winnaars. Het is een flinke prestatie om met je bedrijf in de finale terecht te komen van de NHN Business Awards. 

De afgelopen maanden hebben deze finalisten hun uiterste best gedaan om de jury van hun kwaliteiten te overtuigen.
We zijn gestart met 300 genomineerden in september. Daarvan zijn ruim 100 bedrijven doorgegaan naar de eerste ronde, door de vragen van de jury te beantwoorden over Groei en Ontwikkeling, Financiele Gezondheid, Medewerkersbeleid, Ondernemerschap, Regionale betrokkenheid en Innovatie.

Na deze ronde bleven 40 bedrijven over, de longlistkandidaten voor de halve finale.
Na dieper onderzoek door de juryleden naar deze bedrijven hielden zij uiteindelijk 12 finalisten over, die de finale in gingen.

Deze 12 finalisten zijn door de voltallige jury bezocht en hebben ieder een uur de tijd gekregen om hun bedrijf te presenteren.

Tijdens deze bezoeken heeft de jury rapportcijfers gegeven voor de criteria (Groei en Ontwikkeling, Financiele Gezondheid, Medewerkersbeleid, Ondernemerschap, Regionale betrokkenheid en Innovatie).

Gisteravond kwam daar dan eindelijk hun laatste rapportcijfer bij na hun finalepitch van 2 minuten en kunnen we eindelijk de behaalde finaleplaatsen bekend maken.

 De beste pitcher werd beloond met de NHN Pitch Award en het publiek heeft d..m.v. stemmen de NHN Publieks Award winnaar bepaald.

MKB Klein:

1 Spataro Chocolaterie & Patisserie (Hoorn)

2 Familiezaken (Purmerend)

3 Brouwerij Leeghwater (De Rijp)

MKB Midden:

1 Semwerkt (Hoorn)

2 John Koomen Tuinen (Wognum)

3 More Than Gifts B.V (Uitgeest).

Grootbedrijf:

1 Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V. (Wognum)

2 Intal (Opmeer)

3 Fietsvoordeelshop.nl (Heerhugowaard)

Thema Award Maatschappelijk ondernemen:

1 Stichting Rataplan (Heerhugowaard)

2 De Oude Keuken (DOK) (Castricum)

3 Natuurbegraafplaats Geestmerloo (Koedijk) ontwerp : Ada Wille landschapsarchitecte

 

NHN Publieks Award 2021

Natuurbegraafplaats Geestmerloo (De initiatiefnemer is Dunweg Uitvaartzorg (Alexander van der Pijl) en Charles Lourens de conceptmaker)

 

NHN Pitch Award 2021

Semwerkt

De foto's en filmpjes van de finaleavond zijn terug te vinden op onze FaceBook Pagina

Kijk hier naar de compilatie van de finale.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl