Persbericht
rememberme.nl
RememberMe neemt per 1 januari 2022 Uitvaart Internet Diensten (UID) over inclusief de daaronder vallende websites uitvaartinformatie.nl, begraafplaats.org, crematorium.nl, rouw.nl en uitvaartadressengids.nl. Door de overname krijgen websitebezoekers van UID de beschikking over meer informatie en adverteerders een groter bereik en dus meer mogelijkheden om zichzelf te profileren.

Uitvaart-internetpioniers van het eerste uur én eigenaren van UID Antoine Fonville en Joke Spans gaan na ruim 25 jaar met pensioen. Zij zijn ervan overtuigd dat hun levenswerk in goede en vertrouwde handen is bij Orlanda Adams, eigenaar van RememberMe.

Logische stap
Antoine Fonville en Joke Spans: “De voorzetting van UID door RememberMe is voor ons een logische stap. RememberMe.nl is een vernieuwend platform waar niet alleen de consument uitgebreid terecht kan, maar ook degenen die werkzaam zijn in de branche. Hiermee wordt voorzien in een behoefte, wat weer voordelen en kansen voor de toekomst biedt.”

Orlanda Adams: “Hoewel het nog steeds moeilijk is om te praten over de dood en ons eigen afscheid, Antoine en Joke hebben met hun vier thema websites de afgelopen 25 jaar een geweldige bijdrage geleverd door de drempel hiervoor te verlagen. Dit is gelukt door consumenten kennis te bieden over keuzes en mogelijkheden rondom een uitvaart over ‘wat moet, mag en kan’. Ik vind het een enorme eer dat zij mij en RememberMe het vertrouwen geven om hun mooie werk voort te zetten.”

Overgangsperiode
De maanden november en december 2021 worden gebruikt om een optimale koppeling te maken tussen de platformen. RememberMe en UID verwachten dat de overname alleen maar positieve gevolgen heeft voor zowel partners als bezoekers.

Over RememberMe
Sinds 2015 brengt Orlanda Adams met RememberMe.nl op allerlei manieren kleur in de uitvaartbranche. Naast een website heeft RememberMe.nl ook aanvullende producten en diensten, zoals de Funeral Fair (een jaarlijkse beurs) en een businessclub. Al deze initiatieven hebben tot doel om vernieuwing aan te brengen in de branche en de consument te laten ervaren dat er veel mogelijk is op het gebied van uitvaart en rouw. Dit wordt bereikt in samenwerking met uitvaartondernemers met unieke producten en diensten voor een passend afscheid.

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl