Persbericht
lvbr

Het Register Ritueelbegeleiders is per 1 september 2021 een feit. De Landelijke Beroepsvereniging voor Ritueelbegeleiders is trots op de oprichting van het Register Ritueelbegeleiders, dat op 1 september 2021 haar eerste ‘meester’ verwelkomde. Het kwaliteitsregister voor ritueelbegeleiders is het uitvloeisel van de in 2019 vastgestelde Beroepsstandaard ritueelbegeleider.

Met de Beroepsstandaard en het Register neemt de beroepsvereniging een voorschot op de zelfregulering in de branche die in de aangekondigde wijziging van de Wet op de Lijkbezorging al wordt genoemd. Alle leden van de Beroepsvereniging onderschrijven de Beroepsstandaard. “We hebben deze samen heel zorgvuldig opgesteld, goed gekeken naar de diversiteit van ons vak en welke competenties daarbij komen kijken. Met het Register laten wij zien dat wij ons vak serieus nemen, en dat we staan voor kwaliteit in de uitvaartbranche,” zegt Indra van de Berg, een van de Registercommissieleden.

Kwaliteit voorop
Het Register is voor partnerorganisaties en consumenten een waarborg voor de inhuur van een betrokken professional. De Registerleden zullen worden vermeld op de website van de LBvR en mogen ‘RR’ achter hun naam zetten.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief