Persbericht
Ada Wille

Op zaterdag 26 september is de publieksopening van Natuurbegraafplaats Geestmerloo. De publieksopening wordt door Natuurbegraafplaats Geestmerloo georganiseerd in samenwerking met Recreatieschap Geestmerambacht. Wanneer u uitgenodigd wilt worden voor de publieksopening, dan kunt u dat doorgeven via de link op https://www.natuurbegraafplaats-geestmerloo.nl/natuurbegraafplaats-toegankelijk/.

-              Begin juli werd al, op een bescheiden manier, een feestelijke ingebruikname van de natuurspeelplek georganiseerd voor de betrokken basisscholen. Daarover verschenen berichten op de website van Geestmerambacht en in de media.

-              Sinds 15 juli is het gebied opengesteld voor iedereen. Ook daarover verschenen berichten op de website van Geestmerambacht en in de media.

-              Terugkijken naar een reeks luchtfoto’s van de aanleg is mogelijk op https://www.geestmerambacht.nl/over/geestmerloo.

   

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief