Persbericht
Vredhof

Bij een afscheid moeten er vele zaken worden geregeld en zijn er even zoveel vragen. Bijvoorbeeld hoe u de dingen goed kunt verwoorden. Om de nabestaanden hierin bij te staan hebben Vredehof Uitvaartverzorging en De Persgroep, afd. familieberichten samen het initiatief genomen voor het opstellen van een handige ‘Gedichtenbundel ter inspiratie’.
Er zijn diverse gedichten opgenomen die nabestaanden kunnen inspireren bij het samenstellen van een rouwkaart of familiebericht.

gedichtenbundel overhandiging vredehofjpgOp vrijdag 21 juni heeft Pedro Swier, Algemeen Directeur van Vredehof uitvaartverzorging, het eerste exemplaar van deze gedichtenbundel in ontvangst genomen van Yvonne Nicolasen van De Persgroep. Vredehof Uitvaartverzorging viert dit jaar haar 150-jarig bestaan en wil daarom wat extra terug doen voor de samenleving. Naast het organiseren van informatieve lezingen en het al eerder uitgegeven herinneringsboekje is ook deze gedichtenbundel daar een voorbeeld van.

Het boekje is gratis beschikbaar voor de families die Vredehof mag begeleiden bij de uitvaart of bij een adviesgesprek.

Meer informatie op de website www.vredehof.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief