Persbericht
Martine van Vuure en Monique HoutzagerGooise uitvaartverzorger Van Vuure met een eigen uitvaartcentrum op Begraafplaats Carspelhof gaat in zee met Weesper In Memoriam Uitvaarten van Monique Houtzager, die tevens uitvaarten verzorgt in Wijdemeren, Gooi e.o. Samen organiseren zij een reeks gratis lezingen omtrent het thema omgaan met sterven en dood. Maandag 8 juli is de eerste lezing. Thema is ‘Wat gebeurt er met de ziel na de dood?’ Spreker Willem Glaudemans baseert zijn verhaal op bijna-dood-ervaringen, oude culturele overleveringen en wetenschappelijk bewustzijnsonderzoek.

Het uitvaartcentrum Van Vuure in Weesp gaat verder onder de naam Uitvaartcentrum Weesp.
Martine van Vuure: ‘De naam Uitvaartcentrum Weesp dekt meer de lading van de door ons ingeslagen weg. Wij willen Weesp en omstreken een ruimte bieden waarin het mogelijk is om op eigen wijze afscheid te kunnen nemen van overleden dierbaren. Door de samenwerking met In Memoriam Uitvaarten, dat vanaf nu voor Weespers en omwonenden het afscheidscentrum als vaste opbaarlocatie in gebruik gaat nemen, hopen wij dat Weespers vertrouwd raken met het afscheidscentrum. De lezingen zijn bedoeld als uitnodiging om kennis te nemen van de vele thema’s rondom sterven en afscheid, maar ook om eens een kijkje te nemen in het afscheidscentrum.’

Over de lezing op 8 juli
Op basis van zijn ‘Boek van het Eeuwige leven - Een cursus in sterven’ beschrijft Glaudemans de zielenreis. De lezing is bedoeld voor stervensbegeleiders, geestelijk begeleiders, hospicemedewerkers, ongeneeslijk zieken, terminale patiënten en hun naasten, nabestaanden en belangstellenden. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 8 juli 2019 in Uitvaartcentrum Weesp, Utrechtseweg 110a, van 19.30 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur staat er voor deelnemers koffie en thee klaar. De toegang is gratis! Aanmelden is gewenst via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor nadere info bel Monique Houtzager 06 233 09 339.

Uitvaartverzorging Van Vuure is al meer dan 120 jaar een toonaangevend familiebedrijf in het Gooi, met locaties in Hilversum, Bussum, Laren, ’s-Graveland, Muiden en Muiderberg. Met de overname van Uitvaartonderneming Nieuwhof in 2013 opende zij ook een locatie op Begraafplaats Carspelhof in Weesp.

Monique Houtzager uit Weesp startte in januari met In Memoriam Uitvaarten. Houtzager is sinds tien jaar werkzaam in de uitvaartbranche. Zij organiseerde als eventmanager zeven jaar lang bij één van de grootste uitvaartondernemingen voorlichtings- en bewustwordingsactiviteiten om de dood en het afscheid bespreekbaar te maken. En heeft daarna als uitvaart- en ceremoniebegeleider inmiddels ruim 200 uitvaarten mogen begeleiden, van crematies tot begrafenissen, kerkelijk en niet kerkelijk.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief